Snelle lente!

Vliegende start 
Het leuke van bol-op-pot tuinbloeiers is dat ze instant fleur en kleur geven. In een uurtje kun zo je hele tuin of terras opvrolijken met tulpen, hyacinten en narcissen. Zet ze gerust door elkaar, voor je eigen Keukenhofje: bollen-op-pot vormen altijd een mooi geheel. En de ruime keuze aan   vrolijke kleuren komt perfect tegemoet aan het verlangen het losbarstende voorjaar te vieren.

Ga uit je bol! 
Ook leuk aan bollen-op-pot is dat ze na de bloei onmiddellijk een lange zomerdut gaan doen. Je zit dus niet vast aan hun kleurschema voor de rest van het bloeiseizoen. Terwijl ze nog stralend door elkaar heen staan, kun je plannen maken voor de volgende lichting tuinbloeiers. Deze houden het maanden vol, dus bedenk – voorpret! – hoe je wilt dat je tuin of terras er deze zomer uit ziet. Wordt het sereen op kleur of juist een vrolijke boel met alles door elkaar?

Variëren met viooltjes
Er zijn weer volop violen alle kleuren en maten. En het leuke van een tuinbloeier als viool, is dat ze alle kanten op kan groeien. En dus niet alleen in een potje of kistje gedijt, maar ook als onderdeel van een arrangement. In combinatie met Bellis (Madelief) en wat klimop maak je zo snel en makkelijk een prachtig lente-element dat maanden doorbloeit. Op onze tuinbloeierssite vind je eindeloos veel meer ideeën om er sfeer meer te creëren.