Hartelijk welkom op Grollemangroen.nl

Grolleman Groen was een eenmanszaak die in 2008 is begonnen met onderhoud en renovatie van tuin en park. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een bedrijf en bestaat ons team nu uit drie personen.

Ik (Gerrit Grolleman) heb ongeveer 25 jaar ervaring in het onderhoud van tuin en park. Vooral op historische buitenplaatsen heb ik mijn ervaringen opgedaan. Van het knippen van allerlei soorten hagen, tot het snoeien van allerlei fruitsoorten, het opnieuw opzetten van een plantenborder, het snoeien van grote bomen (met klimtechnieken) voor Grollemangroen is het allemaal geen enkel probleem.

Nieuw bedrijfspand

Sinds kort zijn wij de trotse eigenaar van een nieuw bedrijfspand voorzien met zonnepanelen. Deze worden gebruikt om ons gereedschap op te laden op een milieubewuste manier. Ook gebruiken we geen chemische onkruidbestrijdingsmiddelen meer.

zonnepanneel

Hebt u hulp nodig bij één van bovengenoemde werkzaamheden of hebt u gewoon een vraag neem dan contact met mij op. Samen kunnen we dan overleggen wat de mogelijkheden en/of oplossingen zijn.

Grolleman Groen, voor een mooier buitenleven.